Bruiloft

Geen bruiloft is hetzelfde, dus het is heel belangrijk om goed jullie wensen aan te geven. Misschien willen jullie een meer retro stijl fotografie of juist heel kleurrijk modern. Dit hangt natuurlijk ook af of jullie bruiloft een thema heeft. Niets is fijner dan exact te weten wat je wil en wat je krijgt. Dit geeft rust op de dag zelf.

Waarom THE VIEWFINDER STUDIO?
In onze zoektocht naar een fotograaf voor onze eigen bruiloft (enkele jaren geleden) kwamen wij tot de conclusie dat fotografie behoorlijk prijzig is. Vaak niet eens terecht gezien de kwaliteit. Wij zijn dan ook van mening dat bruidsfotografie betaalbaar moet zijn zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Wij onderscheiden ons door de goede prijs/kwaliteit verhouding. Een bruiloft is ten slotte vaak al duur genoeg. Ook fotograferen wij vanuit onze fashion background, dat zorgt voor bruidsfotografie in journalistieke stijl.

Als getrouwd stel weten wij als geen ander hoe belangrijk goede en professionele foto’s zijn van jullie trouwdag. Het komt helaas maar al te vaak voor dat het resultaat niet is wat je misschien had gehoopt. Dit voorkomen wij door goed te luisteren naar jullie wensen en te werken met concrete voorbeelden. Wij vinden een leuke klik belangrijk, omdat wij ongedwongen, energieke en niet te geposeerde foto’s de mooiste plaatjes vinden.

Een impressie van ons werk. Voor onze recente activiteiten kijk onder het kopje ‘blog’.
(klik op de foto om naar volgende foto te gaan, afsluiten weergave d.m.v. ‘X’ rechtsboven )