Werkwijze

Kennismaking
Uiteraard begint het met een persoonlijke kennismaking waarin wij jullie wensen van de shoot bespreken. Dit kan in een echt gesprek, maar uiteraard ook telefonisch of via social media. Voor ons is het belangrijk om te weten wat jullie willen, denk hier aan bijvoorbeeld de stijl en de bewerking. Wanneer het een bruiloft betreft gaat het net iets verder en zal de kennismaking vaak in een persoonlijk gesprek gebeuren. Daarin worden alle wensen besproken en voorbeelden getoond. Uiteraard ook de dagindeling, de belangrijke momenten en overige praktische zaken zullen besproken worden om goed voorbereid te kunnen zijn.

De shoot
Op de dag zelf werken wij meestal als team, Kevin als fotograaf en Aniek als assistent (en stylist). Met z’n tweeën kun je eenmaal meer bereiken. Wij zijn als team sterk en vullen elkaar echt aan met ideeën en inzichten, iets waar jullie dan volledig van kunnen profiteren. Wij nemen de tijd voor jullie, zodat jullie lekker ontspannen op de foto gaan en vooral veel plezier hebben.

Oplevering foto’s
De oplevering van de foto’s gebeurd over het algemeen snel. Binnen een week krijg je vaak de resultaten al. Natuurlijk is niet elke shoot hetzelfde, bijvoorbeeld een bruiloft duurt iets langer. Bij bruidsfotografie kunnen jullie natuurlijk niet wachten om de foto’s te zien …wij kennen het gevoel. Daarom zorgen wij binnen 3 dagen na de bruiloft voor een eerste preview, in de vorm van een online gallery op onze website. De uiteindelijke foto’s ontvangen jullie digitaal op hoge resolutie 2-3 weken na de bruiloft.

Betaling
De betaling wordt gedaan via een overboeking naar ons rekeningnummer. Standaard hanteren wij een aanbetaling van 50% voordat de shoot plaats vindt. Het restant wordt betaald nadat de shoot heeft plaats gevonden, waarna wij de foto’s opleveren met nabewerking op hoge resolutie.

Prijzen
Onze pakketten kunnen jullie vinden onder het kopje ‘Info – Prijzen’. Dit zijn de standaard pakketten die wij bieden. Vooraf weet je nooit exact hoe lang een shoot duurt, dus bieden wij jullie graag de ruimte voor uitloop. Het tarief voor elk extra uur is €95,- incl. BTW. Mochten jullie iets geheel anders willen dan is een op maat gemaakte offerte de oplossing. Geen probleem, wij denken graag met jullie mee.